Boom! Täällä blogin puolella on pidellyt myös lähes koko elokuun hiljaista, mutta ei tässä laakereilla olla todellakaan levätty.

Olen jatkanut itsenäistä sosiaalisen median ja sisällöntuottamisen opiskelua päällimmäisenä aiheena hakukoneoptimointi, eli SEO!

Banneria, kategoriavalikkoja ja jopa tekstejä päivitetään

Uusista oivalluksista inspiroituneena blogialustan banneri koki muodonmuutoksen, mutta kaikkein isoimpana muutoksena kategoriavalikko meni täysin uusiksi: Valikko löytyy nyt suomeksi ja myös alavalikkojen määrä lisääntyi huomattavasti.

Tällä hetkellä optimoin postauksia yksitellen hakukoneystävällisemmiksi ja esimmäiset top 10 juttua onkin jo päivitetty. Aivan kaikkea en pysty enää jälkikäteen moderoimaan ja pakko myös mainita, että olisipa ollut kiva oppia nämä kaikki uudet asiat ENNEN kuin ehdin julkaista kaikki 56 juttua tänne blogiin.. Mutta näin sitä opitaan kantapään kautta!

Lukija: haluaisitko antaa minulle palautetta?

Olisikin ihanaa kuulla teiltä lukijoilta palautetta siitä, mitä mieltä olet blogin uusista kategorioista! Ovatko ne selkeät ja kattavat, löydätkö blogista sinua kiinnostavat jutut nyt helpommin? Lisäksi kiinnostaa kuulla myös, jos postaukseni on tullut sinulle vastaan esimerkisi Google-haun yhteydessä!

En varmaan malta palata uusien aiheiden pariin ennen kuin olen saanut postausten optimoinnit valmiiksi. Minua kiinnostaisi hirveästi päivittää myös koko blogin teema modernimpaan ja käyttäjäystävällisempään versioon, mutta en tiedä millainen manuaalisavotta siitä sitten sitten seuraisi ja selviäisinkö urakasta…

Uutta sisältöä on kuitenkin varmasti luvassa vielä syksyn aikana niin täällä kuin Instankin puolella.

Jos sinulla on juttutoiveita tai muuta palautetta, niin kerro niistä ihmeessä minulle vaikka alla olevassa kommenttikentässä. Opettelen tuottamaan kiinnostavaa sisältöä lukijoille, joten aina kiinnostaa tietää, miten olen siinä mahtanut onnistua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *