Muutama vuosi sitten totesin, että pitkään käytössä olleet Lumenen kasvovoiteet eivät vain enää riitä ihoni tarpeisiin. Tuotteet tuntuivat liian kevyiltä jättäen ihon kuivaksi ja sameaksi, epäpuhtaudet etenkin T-alueella alkoivat lisääntyä ja aivan kuin otsallekin olisi ilmestynyt uurteitakin. Nuorelle aikuiselle minälleni tuotteet olivat aina toimineet kuin unelma, joten olin tilanteesta vähän yllättynyt.

Lumenesta Cliniquen kautta Ten Science-tuotteisiin

Sen sijaan, että olisin alkanut testailemaan Lumenen anti age-tuotesarjoja, kaipasin muutosta ja jotain täysin uutta kosmetiikkakaappiini. Ihastuin välittömästi Cliniquen tuhteihin voiteisiin, kun sain ensimmäiset testerit käsiini ja hankin Smart-sarjasta päivittäiskäyttöön päivä-, yö- ja silmänympärysvoiteet sekä putsarit. Huomasin nopeasti muutoksen parempaan suuntaa kasvojen ihon kunnossa ja jatkoin tyytyväisenä elämääni.

Kunnes kohdalleni osui jotain vielä parempaa! Olin muistaakseni ensimmäisellä ihonhoitokäynnilläni Kauneuskeskus Säterinportissa, kun Riikka antoi minulle mukaan Ten Science-tuotesarjan testereitä. Se oli kuulkaas rakkautta ensitestauksella! Jos Cliniquen tuotteet ovat todella hyviä, niin Ten Sciencen voiteet olivat näistä parannus ainakin muutaman pykälän ylöspäin, en nimittäin ole millään muulla peruskasvovoiteen säännöllisellä käytöllä saanut vielä samanlaista hehkua iholleni!

Ten Science on Suomessa vielä tuntematon brändi

Mutta mikä ihmeen Ten Science? En ollut itsekään koskaan kuullutkaan koko tuotesarjasta, joten siksipä päätin kirjoittaa teille tämän jutun, koska mielestäni tuotteet ovat aivan mahtavia, mutta niistä ei tunnu oikein löytyvän tietoa mistään, vaikka syytä kyllä olisi. Tällä hetkellä jotkut kosmetologiliikkeet tilaavat tuotteita maahantuojalta, joten niitä on mahdollista hankkia itselleen esimerkiksi Säterinportista.

Ten Science on italialainen ammattikosmetiikkasarja, jota valmistaa Alfaparf Group. Nimensä mukaisesti tuotteiden valmistuksessa yhdistyvät luonto ja teknologia. Tuotteiden tehon perustana ja ns. salaisena ainesosana toimivat luonnosta saatavat tehokkaiden aktiiviaineiden yhdisteet, mikä erottaa Ten Sciencen edukseen muista ihonhoitotuotteista. Plussaa ehdottomasti myös miedosta, lempeästä tuoksumaailmasta ja henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että myös tuotepakkaukset ovat aivan syötävän kauniita!

Ten Scienceltä löytyvät siis seuraavat kasvojenhoitotuotesarjat:

  • Age Lumina: aktiiviaineina useat eri kasviuutteet, C-vitamiini ja mikrolevät. Etenkin vaalentava ja depigmentoiva vaikutus ihon sävymuutoksia vastaan, anti age-tuote.
  • Age Stellar: aktiiviaineina useat eri kasviuutteet ja -yhdisteet. Suunniteltu suojaamaan ja vahvistamaan soluseinämiä, edistämään mikroverenkiertoa ja ehkäisemään UV-valon sekä vapaiden radikaalien vaikutuksilta iholla.
  • Blue Anti-ox: aktiiviaineina useat eri antioksidantit (kuten Q10 ja lykopeeni) ja E-vitamiini. Ehkäisee vapaiden radikaalien ja jopa älylaitteiden sinisen valon vaikutuksilta (?) iholla. Päivävoiteesta löytyy SPF 30-suojakerroin.
  • Collage Supreme: aktiiviaineina kollageeni, C-vitamiini ja sheavoi. Anti age-tuote, ihoa ravitseva ja virkistävä vaikutus.
  • Fill Regen: aktiiviaineina kasviuute, hyaluronihappoyhdiste ja E-vitamiini. Kosteuttava, täyttävä ja juonteita häivyttävä vaikutus.
  • Hydramagnetic: aktiiviaineina magnetisoitu vesi (?) ja aloe vera. Kosteuttava ja ravitseva vaikutus etenkin kuivalle iholle.
  • Lift Adapt: aktiiviaineina useat kasviuutteet, glykolipidit, peptidit ja avokadoöljy. Suunniteltu kasvoöljyksi, napakoittaa ja kiinteyttää ihoa.

Ja näiden lisäksi löytyy siis vielä puhdistustuotteita, naamioita, kuorintoja, seerumeita, öljyjä sekä vartalonhoitotuotteita, ah!

Käyttökokemuksia Blue Anti-ox- ja Fill Regen-voiteista

Olen itse käyttänyt Ten Sciencen kasvotuotteita noin kahdeksan kuukauden ajan sekaisin Cliniquen tuotteiden kanssa, eli aina kun jokin vanha voide on loppunut, olen ostanut Ten Sciencea tilalle. Aloitin tuotteiden käyttämisen täyteläisillä Blue Anti-ox -voiteilla ja kesällä vaihdoin päivävoiteen ohuen fluidimaiseen versioon, josta löytyy SPF 30 -suojakerroin. 

Iho tykkäsi kovasti kevyestä päivävoiteesta, mutta nyt syksyllä on pitänyt taas siirtyä käyttämään tuhdimpia tuotteita. Tällä hetkellä käytössä on täyttävä Fill Regen anti-age -voide, josta iho kasvoista aina decolteelle asti on tykännyt kovasti. Hetki sitten hankin myös uusimmaksi tulokkaaksi Fill Regen-sarjasta silmänympärysvoiteen, joka pienestä koostaan huolimatta on osoittautunut aivan älyttömän riittoisaksi.

Pakko myös ihan erikseen mainita, kuinka Fill Regen-voide on käynyt hyvin yksiin myös The Ordinaryn Resveratrol + Ferulahapposeerumin kanssa, jota olen lisännyt säännöllisesti muutaman tipan päivävoiteen sekaan. Olen kirjoittanut seerumista tarkemmin tässä jutussa.

Monipuolinen tuotesarja ja hyvä hinta-laatusuhde

Mitä Ten Science tuotteet sitten maksavat? Hintavertailun vuoksi, Cliniquen Smart-sarjan 50 ml:n voidepurkit maksavat Sokoksella tällä hetkellä 85€, kun taas Ten Sciencen 50 ml:n purkeista olen maksanut 50-65€, joten mielestäni tuotteiden hintaero etenkin laatuun nähden on aika merkittävä.

Myös Riikka päätyi kuulemma hankkimaan tuotteita myyntiin liikkeeseensä juuri hyvän hinta-laatusuhteen perusteella ja koska säännöllisellä käytöllä on saatu hyviä tuloksia aikaan ihonhoidossa. Kaikki Ten Sciencen tuotteet ovat hypoallergeenisia ja jokaiselle ihotyypille on mahdollista etsiä sopivat vaihtoehdot.

Sain myös viime käynnilläni testiin kollageeniampulli-testerin ja etenkin näitä eri seerumeita olisikin kiva päästä kokeilemaan ja käyttämään enemmänkin. Toivotaan siis, että kauneuskeskuksen tuotevalikoima laajenee jatkossa. Lisäksi ehdotin Riikalle, jos liikkeestä olisi mahdollista ostaa testereitä tulevaisuudessa postitse kotiin, jotta tuotteita olisi mahdollista päästä itse kokeilemaan matalalla kynnyksellä.

Italialaiset hallitsevat tuotteiden muotoilun! Collagen-testeri suloisessa lasisessa ampullissa.

Oletko itse koskaan kuullut Ten Science-tuotteista? Mitä tykkäsit tällaisesta tuntemattomamman tuotesarjan esittelystä? Olisitko kaivannut vielä lisää tietoa? Heitä ihmeessä kysymyksesi alta löytyvään kommenttiboksiin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *