Bucket listallani on jo pitkään ollut käydä kokeilemassa kosmetologilla Hydra-laitehoitoa. HydraFacial alkaa olla varmaan jo monelle tuttu, mutta kun kuulin, että Kauneuskeskus Säterinportti on ottanut palveluvalikoimaansa vastaavan, Suomessa ehkä vielä hieman tuntemattomamman HydraPeel -laitehoidon, niin päädyin vihdoinkin varaamaan ajan tähän käsittelyyn. On kiva kokeilla uusia juttuja ja hemmotteluhetki oli samalla palkinto itselleni alkuvuoden puristuksen jälkeen!

HydraPeel pähkinänkuoressa

HydraPeel on siis kasvojen syväpuhdistushoito, jossa iho kuoritaan ja puhdistetaan laitteella veden, imun sekä alipaineen avulla. Samalla laitteella imeytetään myös tehoaineseerumi iholle puhdistuksen jälkeen. Hoito voidaan viimeistellä erillisellä silmänympärys- ja kasvonaamiolla ja itsehän varasin kokeiluun tämän koko setin.

Itse masiina. kuvasta katsoen vasemmalla puolella on säiliö, johon likainen puhdistusvesi menee ja oikealla tehoaineseerumit.
Kärki, jolla operoidaan iholla puhdistuksen ja tehoaineiden syötön aikana.
Imulaitteen vaihtopäitä: toinen puhdistukseen ja toinen seerumia varten.

Olisi ollut todella hauskaa seurata, että miltä puhdistus ja tehoaineiden syöttäminen iholle laitteen imukärjen avulla näyttivät, koska se ainakin tuntui todella viileältä ja raikastavalta. Täydellinen kasvohoito siis esimerkiksi hikisen ja helteisen kesäpäivän jälkeen! Hoito ei sattunut missään vaiheessa ja minusta alkaakin vähitellen tuntua siltä, että mekaaninen nenän mustapäiden kaivelu kasvohoidon yhteydessä alkaa olla omalta osaltani mennyttä elämää. Paluuta ei enää ole takaisin kun on päässyt koneellisten kasvohoitojen makuun!

Kasvoista irronnut kuona puhdistuksen aikana.
Lisäpalveluna ostettu kasvonaamio. Miksi nämä ei koskaan näytä samalta kuin niissä kaikissa SPA-esitteissä?

Hoidon jälkeen iho näytti niin kirkkaalta ja kuulaalta, ei yhtään punoituksen tai ärsytyksen jälkiä missään ja olisin voinu vaikka saman tien lähteä ulos asioita hoitamaan tai iltaa istumaan. Seuraavana päivänä huomasin etenkin otsalla pientä röpelöä, joka oli varmaan seurausta ihohuokosten syväpuhdistamisesta. Ihon epätasaisuus tasoittui kuitenkin nopeasti enkä joutunut sietämään mitään käsittelyn jälkeisiä finnejäkään.

Kasvot heti hoidon valmistuttua.
Kasvot näyttävät kirkkailta ja kosteutetuilta heti hoidon jälkeen.

Ensivaikutelman perusteella sanoisin, että HydraPeel ehdottomasti jatkoon! Jo ihan senkin takia, että muistan ensi kerralla kysyä tarkemmin, että mitä ne mystiset iholle syötetyt tehoaineseerumit oikein olivatkaan.

Toivottavasti saan aikaiseksi varata vielä tämän saman kesän puolella ajan siihen toiseen HydraFacial-hoitoon, koska haluaisin ihan mielenkiinnosta verrata, miten nämä kaksi eroavat toisistaan, vai eroavatko mitenkään.

Oletko sinä hurahtanut myös koneellisiin kasvohoitoihin? Olisi kiva kuulla, mikä hoito on oma suosikkisi tai mitä haluaisit vielä kokeilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *