Moi, ja mahtavaa, että olet löytänyt tänne!

Aivan ensimmäisessä postauksessani ajattelin esitellä itseni sekä mitä täällä blogissa tulee tapahtumaan.

Sananen minusta

Elämäntapasymmetriaa kirjoittaa ja ylläpitää 30+ -vuotias ihan mukava, tunnollinen, projekteja ja järjestelmällisyyttä rakastava kunnianhimoinen nainen, joka asuu pk-seudulla kerrostalokolmiossa miehen, kissan ja kymmenen huonekasvin kanssa.

Arkipäivät paukutan näppäimistöä toimistohommissa (viimeisen vuoden ajan siis kotitoimistolla, koska korona.. jota kutsumme jatkossa vaikka k-vuodeksi tai miksi tahansa Lord Voldemortiksi) ja opiskelen ylempää amk-tutkintoa töiden ohessa.

Kun en ole töissä, tykkään harrastaa liikuntaa lenkkipoluilla ja aikuisbalettitunneilla. Viimeisen vuoden ajan olen myös ottanut kuntosalitreenit isommaksi osaksi arkeani, koska sattuneesta syystä balettitunnit ovat olleet jatkuvasti katkolla. Huomaan ylipäänsä kehittäväni itseäni jatkuvasti jollain tavalla, liittyi se sitten kielitaidon parantamiseen, koodauksen opettelemiseen tai vaikka parvekepuutarhan hoitamiseen. Lasketaanhan myös itsensä hemmotteleminen harrastukseksi?

Kipinä oman blogin aloittamisesta

Elämäntapasymmetriaa: Niin, olen tasaisen ja rauhallisen arjen ystävä, mikä täydellisessä mielikuvassani rullaa harmonisessa tasapainossa parisuhteen, ystävien, työn, kodin, harrastusten, matkustelun ja vapaa-ajan välillä. Suurin piirtein. Mutta, se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että elämän pitäisi olla tappavan tylsää, päinvastoin! Sanotaanko näin, että tällä elämänkokemuksella sitä vain alkaa jo hahmottamaan, mitä haluaa ja etenkin, mitä ei todellakaan halua elämäänsä ja välttelenkin mieluusti kaikkea ylimääräistä draamaa, jos vain mahdollista.

Miksi sitten tämä blogi? Lukeekohan kukaan nykyään enää blogeja?

Olen koko ikäni pitänyt kirjoittamisesta. Kirjoittaminen on ollut minulle helppo tapa purkaa ja jäsennellä omia ajatuksiani esimerkiksi päiväkirjan tai yksinkertaisimmillaan erilaisten listojen muodossa. Lisäksi etsin netistä jatkuvasti tietoa aika spesifeistäkin aiheista esimerkiksi kauneudenhoitoon ja laadukkaisiin tuotteisiin liittyen, mutta aika usein huomaan törmääväni pelkkiin mainoksiin ja pinnallisiin kommentteihin keskustelupalstoilla. Ehkä minun blogini voisi siis toimia inspiraatioalustana muille samanhenkisille tiedonjanoisille, koska (trust me) olen itse joutunut aika paljon tutkimaan, vertailemaan ja kokeilemaan, joten jaan mielelläni käyttäjäkokemuksiani teille muillekin.

Minulla on ollut myös aikaisemmin kaksi blogiprojektia, kun asuin mieheni kanssa Ranskassa sekä kun myöhemmin menimme naimisiin:

http://sofianantesissa.blogspot.com/

http://yhteisellamatkalla.blogspot.com/ 

Kirjoittaminen, kuten kaikki muukin luovempi harrastaminen, on kuitenkin vuosien vieriessä jäänyt jotenkin aina vain pahemmin sen “oikean” elämän jalkoihin. Lisäksi minulla on ollut tuon viimeisimmän hääprojektin jälkeen hieman punainen lanka hakusessa sen kanssa, mitä seuraava blogini voisi käsitellä tai pitää sisällään.

Jos jotain hyvää tästä k-vuodesta on seurannut, niin ainakin se, että olen tässä koti-kuplassa pyöriessä alkanut tosiaan kaivata taas jotain kivaa ja luovaa tekemistä itseään toistavien arkipäivien vastapainoksi. Noita vanhoja blogeja selaillessani päätin myös, että haluan toteuttaa tämän uuden blogini KUNNOLLA ja ammattimaisemmin, joten samalla saan tilaisuuden kehittää itseäni muun muassa kuvaamisen, julkaisualustan ja analytiikkatyökalujen parissa, koska yamk-opinnoissahan ei tietenkään ole vielä tarpeeksi tekemistä. Vapaa-aikaa ainakin riittää tällä hetkellä.

Millaista sisältöä on luvassa?

Elämäntapasymmetria on siis lifestyle-blogi, joka visioni mukaan tulee sisältämään laadukkaaseen arkeen liittyvää pohdintaa, tavoitteiden saavuttamista, esteettistä kevytkirurgiaa, harkittua shoppailua sekä muita mainitsemisen arvoisia hetkiä. Esimerkiksi matkabloggailu joskus tulevaisuudessa voisi olla tosi kivaa, mutta tuntuu tällä hetkellä lähinnä utopistiselta ajatukselta.

Vaikka kirjoitustaitoni on vielä aivan ruosteessa, toivon välittäväni tulevien blogipostauksieni myötä hyväksi havaittuja vinkkejä, inspiraatiota ja positiivista mieltä myös Instan puolella: symmetriaabysofia. Kommentoi myös ihmeessä tämän jutun yhteyteen, minkälainen sisältö juuri sinua voisi kiinnostaa jatkossa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *