Kerroin aikaisemmassa jutussani ”Silmien laserleikkaus”, että leikkauksen jälkeen tulee odottaa ainakin kaksi kuukautta ennen kuin ripsille saa alkaa tekemään mitään käsittelyjä tai hoitoja. No, nyt odotus on palkittu, eli päälle parin kuukauden odottelun jälkeen varasin vihdoinkin ajan Kauneuskeskus Säterinporttiin Yumi Lashes-ripsien kestotaivutukseen ja värjäykseen!

Jos ripsienpidennykset eivät ole juttusi, kokeile kestotaivutusta eli lash liftiä

Tykkään itselläni melko luonnollisesta ulkonäöstä, joten en ole oikein lämmennyt esimerkiksi ripsienpidennyksille. Ja koska minulla on rakennekynnet, joita huollatan kuukauden välein, alkaisi ripsien huoltaminen siihen päälle tuntua myös vähän liikaa lompakossa.

Huoliteltu, luonnollinen ilme ripsissä ja kulmissa miellyttää ainakin omaa esteettistä silmääni.

Huoliteltu ilme on minulle kuitenkin tärkeää ja ripsien taivuttaminen kuuluu ihan perus meikkausrutiineihini. Etenkin maskin takia taivuttelu on kuitenkin ollut viime aikoina aivan yhtä tyhjän kanssa, koska maskin alta ylöspäin kohoava kostea hengitysilma suoristaa nopeasti taivutetut ripset.

Yumi Lashes -kestotaivutus onkin täydellinen toimenpide omaan makuuni! Hoidossa ripsiä taivutetaan permanenttiaineella, joten ne jäävät pysyvästi tyvestä kaarelle ja avaavat katsetta kauniisti. Jos päälle haluaa tehdä vielä ripsien värjäyksen, ei välttämättä ripsiväriäkään tarvitse käyttää hetkeen.

Yumi Lashes -käsittelyn vaihteet:
 • Silmänympärysten puhdistus ja geelilappujen/muottien asettaminen yläluomelle.
 • Yläripsien kiinnittäminen muotille, ripsien erottelu.
 • Permanenttiaineen lisääminen ripsien tyveen: lift -vaihe.
 • Annetaan aineen kiinnittyä ja vaikuttaa: fix -vaihe.
 • Ripsien värjääminen.
 • Serum-hoitoöljyn lisääminen ripsille.
Ripset on kiinnitetty ja eroteltu muotille. Ripset taivutetaan haluttuun muotoon permanenttiaineella.
Valmis Yumi Lashes -käsittely: ripset on taivutettu ja värjätty, lopputulos on luonnollisen näköinen.

Voilá! Ripset näyttävät välittömästi huolitelluilta! Omissa ripsissäni käsittely saa melkeinpä (luonnollisen) irtoripsiefektin aikaan.

Hoidon jälkeen täytyy muistaa olla kastelematta ripsiä minimissään 24 tuntiin, mielellään jopa 48 tuntiin. Kasvot siis pestään varovaisesti parin päivän ajan vettä roiskuttelematta. Uuden Yumilash-hoidon voi tehdä aikaisintaan kahden kuukauden päästä edellisestä hoidosta.

Lash lift -käsittely voi kestää ripsillä jopa kolme kuukautta

Mielestäni hoidon lopputulos vain paranee parin päivän päästä toimenpiteestä, eli ripset eivät edes ole parhaimmillaan heti toimenpiteen jälkeen. Itselläni ripset ovat myös pysyneet taivutettuina jopa kolmen kuukauden ajan, eli ne suoristuvat hiljalleen, kun taivutetut ripset tippuvat luonnostaan pois ja uusia suoria ripsiä kasvaa tilalle. Tykkään siitä, että vaikutus kestää näinkin pitkään, eikä ripsiä tarvitse olla tosiaan kuukauden välein taivuttelemassa uudestaan, mistä myös lompakko kiittää.

Kuvat ennen Yumi Lashes -käsittelyä sekä valmiit ripset käsittelyn jälkeen.

Kiitos vielä Säterinportin Riikalle kauniiden kesäräpsyjen loihtimisesta!

Onko Yumi Lashes tai muu vastaava käsittely sinulle jo entuudestaan tuttu vai pidätkö enemmän näyttävämmistä ripsienpidennyksistä?

2 thoughts on “Luonnolliset ja huolitellut ripset Yumi Lashes -kestotaivutuksen avulla

 1. Kyllä tämä Lashlift ripsien kestotaivutus on vaan kova hitti nyt – etenkin siis kesäisin 🙂 Ripsienpidennyksiä en tee, mutta kestotaivutuksen tekijänä on kyllä kysytty palvelu 8) Ja etenkin niille, jotka pitävät ripsipidennyksiä ehken itselleen vähän ”liiallisena” ja kaipaavat itselleen sellaista luonnollista lopputulosta 🙂 Todella kauniit ripset tuli sinullekin, nostattaa ihan todella hyvin katsetta! <3

  1. Musta tuntuu, että luonnollisuus on muutenkin nykypäivänä aina vain halutumpaa, mieluummin vähemmän kuin överit! 😀 Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että lopetettaisiin esteettisissä hoidoissa käyminen – toimenpiteet vain muuttavat muotoaan.
   Ja kiitos, mä olen myös näihin ripsiin supertyytyväinen, niistä riittää iloa vielä moneksi kuukaudeksi. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *