Tämä Philipsin ihokarvanpoistolaitetta käsittelevä postaukseni on ollu heittämättä suosituin blogitekstini heti sen julkaisemisesta lähtien. Juttu on keränny tähän mennessä hengästyttävät yli 23 000 näyttökertaa ja yli 2 200 klikkaustakin Google-hauissa.

Ihokarvojen poistaminen tuntuu siis kiinnostavan edelleen paljon, joten ajattelin kertoa tässä postauksessa, mitä mieltä olen IPL-laitteestani ja millaisia tuloksia olen saanut nyt kun olen käyttänyt sitä säännöllisesti lähes vuoden ajan.

Alun vaivannäkö palkitaan…

Ensinnäkin, ainakin itse jouduin aivan laitteen käytön alkuaikoina näkemään paljon enemmän vaivaa kuin mitä Philips omissa ohjeissaan lupailee. Valokäsittelykertoja oli useampi viikon-kahden välein, mutta jonkin ajan kuluttua jatkoin käsittelyjen tekemistä vain kerran kuukaudessa. Nykyään olen laiskistunut ja hoitokerrat saattavat venyä toisinaan viiden viikonkin mittaisiksi.

Toisekseen, laite aivan oikeasti toimii! Alun vaivannäkö on kannattanut, koska nykyään olen todella tyytyväinen saamiini tuloksiin. Iho ei tietenkään ole täydellisen karvaton käsitellyiltä alueilta, mutta jos ennen mielsin kainalot ja sääret kehoni karvaisimmiksi alueiksi, niin nykyään mielestäni reidet ja käsivarret näyttävät paljon karvaisemmilta.

…mutta lopputulos ei ole täydellinen

Kaikkia karvatuppeja ei siis ole mitenkään mahdollista saada lepotilaan samanaikaisesti, joten myös käsitellyille alueille kasvaa ohuita hajakarvoja. Ne eivät kuitenkaan tunnu karkeilta eikä niitä oikeasti edes huomaa vähänkään kauempaa katsottuna.

Eron kuitenkin huomaa tosi hyvin esimerkiksi bikinialueella käsitellyn ja käsittelemättömän alueen rajalla sekä oikeassa kainalossani, jossa on tumma luomi ja jota en siksi uskalla käsitellä huolellisesti, koska valoimpulssi varmasti kirpaisi luomella aika makeasti.

Säären/nilkan alueen karvankasvua, viisi viikkoa edellisestä karvojen vahauksesta sekä valoimpulssikäsittelystä.
Kainalon karvankasvua, viisi viikkoa edellisestä karvojen vahauksesta sekä valoimpulssikäsittelystä (huom. luomen kohdalta en ole uskaltanut tehdä käsittelyä ja sen huomaa!).

Enpäs ajatellut laittavani itseäni karvoineni päivineni nettiin, mutta yritän antaa teille mahdollisimman rehellisen kuvan laitteen tehosta ja toimivuudesta. Olen ottanut nämä kuvat viisi viikkoa edellisen käsittelyn jälkeen, joten voitteko kuvitella, miltä vaikkapa sääret näyttäisivät nyt viisi viikkoa edellisestä karvanpoistosta ilman tuota valoimpulssihoitoa? Mielestäni kainalosta otettu hemaiseva kuva luomen ympäriltä demonstroi hyvin, miltä karvankasvu näyttäisi ilman mitään ylimääräisiä laitekäsittelyjä.

Yhteenvetona huomauttaisin vielä, että vaikka laite oikeasti toimii ja on tehokas, niin 100% luotettavia karvanpoistokäsittelyjä saanee kuitenkin edelleen ammattilaisen laserhoitojen avulla. Nämä kuluttajien kotilaitteet kun suunnitellaan tavallisesti sen verran tehottomiksi, että niillä ei yrittämälläkään saa tehtyä itselleen vahinkoa käytön aikana.

Jäikö sinulle vielä kysyttävää tästä Philipsin valoimpulssilaitteesta? Vastaan mielelläni kommenttiboksissa! Vai oletko kenties jo innostunut hankkimaan itsellesi oman laitteen samalta tai joltain toiselta valmistajalta?

2 thoughts on “Philips Lumea Prestige IPL-valoimpulssilaitteesta lähes vuoden käytön jälkeen

  1. Allekirjoitan, laite oli hyvä sijoitus! Itselläni käytössä Braun Silk Expert Pro, joka on muotoilultaan ja painoltaan helppokäyttöisempi kuin tuo Philipsin malli. Suosittelen!

    1. Moikka! Ja onpa kiva kuulla, jos muiltakin merkeiltä löytyy toimivia laitteita! Tuo Philipsin laite on ehkä eniten hehkutettu, niin jotenkin uskalsin luottaa siihen, että se ainakin toimii.. mutta kieltämättä on vähän raskas, jos täytyy pitää hassussa asennossa iholla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.