Syksy on minulle monellakin tapaa sisäänpäin käpertymisen aikaa. On aika käydä kaappeja läpi ja “täydentää varastoja talvea varten,” mitä se sitten milloinkin tarkoittaakaan vitamiineista aina uusien syysvaatteiden hankkimiseen asti. Olen jo valmiiksi kotihiiri, mutta etenkin talven tullen saatan lukkiutua täysin neljän seinän sisään horrostamaan ja odottelemaan parempia aikoja.

Oletko kuullut oman kropan kausihuollosta?

Kotipesän kuntoonlaittamisen lisäksi käännän katseeni myös kunnolla omaan napaan ja suoritan myös itselleni niin sanotun kausihuollon. Perinteisesti siihen on kuulunut ainakin kampaajakäynti sekä hampaiden tarkastus (sekä myöhemmin yleensä yhden jos toisenkin hampaan paikkaus, äh). Tänä syksynä käyn myös optikolla, koska silmien laserleikkauksesta alkaa olla kulunut se puoli vuotta aikaa, joten on viimeisen jälkitarkastuksen aika, toivottavasti kaikki on kunnossa!

Mistä olen kuitenkin erityisen täpinöissäni, niin vähän sattuman kautta vierailen uudestaan Nordicshape -klinikalla tulevana lauantaina, jolloin minulle tehdään kaksi hoitotoimenpidettä, joista olen haaveillut jo kaaauan! Viime keväänä minulle tehtiin Nordicshapella Profhilo-hyaluronihappohoidot, joista kerroin tarkemmin tässä jutussa.

Laadukkaat, ammattitaidolla tehdyt esteettiset hoidot maksavat, enkä minäkään marssi hoitoihin noin vain aina kun siltä sattuu tuntumaan. Olin kyllä budjetoinut syksylle tai talvelle mahtumaan jonkin toimenpiteen, mutta sainkin kunnolla vipinää töppösiin, kun Nordicshape ilmoitti, että heillä on synttäreiden kunniaksi tietyt retinol- ja pistoshoidot huikeassa -30 % alennuksessa tulevana lauantaina, että omg!

Konsultointia ja uusi ihoanalyysi

Kävin tänään klinikalla konsultaatiokäynnillä Minnan tarkkojen silmien alla kertomassa toiveistani ja mietimme yhdessä, mikä hoito olisi minun tilanteessani kaikista paras. Synttäritarjouksen houkuttelemana päädyin varaamaan kaksi aikaa, ensimmäisen kasvojen Retinol-happokuorintaan, jonka jälkeen Minna tekee minulle vielä kyynelurien täytön, eli saan toivottavasti vihdoinkin tummat silmänaluseni peitettyä pysyvästi pidemmäksi aikaa.

Aion kirjoittaa loppuviikosta tarkemmat erilliset blogipostaukset kummastakin hoidosta ennen ja jälkeen -kuvien kera, joten pysyttelehän kuulolla!

Jotta olimme valinneet varmasti minulle sopivat hoidot, teimme lopuksi vielä ihoanalyysin, joka olikin minulle jo viime kevään käynniltä tuttu juttu. Olen kirjoittanut ensimmäisestä analyysistäni tarkemmin tässä jutussa.

Harmikseni huomasin, että uuden analyysin tulokset olivat itse asiassa huonommat kuin ensimmäisellä kerralla! Ja minä kun olin suojannut hipiäni niin hyvin auringolta, enkä ollut palanut kertaakaan kesän aikana. Ehkä syynä ovat kylmenneet ilmat, koska en ole ehtinyt vielä päivittää kasvojenhoitotuotteitani tuhdimpiin versioihin tai sitten Profhilon tehokkain vaikutus alkaa jo hiipua. Odotankin todella mielenkiinnolla, mitä vaikutuksia elämäni ensimmäisellä happokuorinnalla tulee olemaan ihon kuntoon!

Kiksejä tehokkaasta ja pitkäkestoisesta kauneudenhoidosta!

Saan ihan mielettömiä kiksejä juuri tämän tyyppisestä kauneudenhoidosta, että otan selvää ongelmien juurisyistä ja pyrin täsmäiskuilla ennaltaehkäisemään sekä parantamaan ihon kuntoa pysyvästi sen sijaan, että keskittyisin esimerkiksi peittämään ongelma-alueet ja ihon haasteet meikkikerroksen alle! Ja kun tuloksia pääsee vielä jotenkin mittaamaan ja seuraamaan ajan kanssa, niin ollaan todella jännän äärellä.

Saavutetut tulokset ovat tällä tavalla todella palkitsevia ja pitkäkestoisia, vaikka ajan kulua on tietenkin mahdotonta juosta karkuun. En missään nimessä edes yritä ylläpitää mitään ikuisen nuoruuden illuusiota, mutta kuten pohdin jo tässäkin jutussa, minusta on todellakin OK pyrkiä parantamaan ja ylläpitämään omaa ulkonäköä, jos tietyt ominaisuudet eivät vain miellytä omaa esteettistä silmää eikä nykytilanteeseen halua tyytyä.

Tämä viikko onkin ollut jo nyt tapahtumarikas! Sen lisäksi, että uudet yamk-opintokurssit starttasivat alkuviikolla, sain myös työpaikalta iloisia uutisia, että minut ollaan vihdoinkin vakinaistamassa syksyn aikana melkein 4,5 vuoden määräaikaisten työsopparien jälkeen, ai että voi pieni ihminen olla onnellinen! Ja nyt pääsen vielä toteuttamaan pitkäaikaisia haaveitani kauneudenhoitoon liittyen, onko tämä tottakaan?

Kuulostaako kuvailemani kausihuolto sinusta yhtään tutulta, vai pyöritteletkö salaa silmiäsi siellä ruudun toisella puolella tälle hulluudelle? Onko sinulla aikaa ja kenties jo suunnitelmissakin tehdä syksyllä pieniä tai isompia kivoja juttuja, vai ovatko työt tai opinnot imaisseet sinut jo täysin pyörteisiinsä?

1 thought on “Syksy starttaa kausihuollolla – sekä esteettisillä toimenpiteillä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *